Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ο γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός FTI ενισχύει τα τουριστικά πακέτα για Αττική και Πελοπόννησο

Στην Αττική και την Πελοπόννησο ενισχύει περαιτέρω τα τουριστικά του προγράμματα για το 2015 ο ταξιδιωτικός οργανισμός FTI Group, ο οποίος διακίνησε στη χώρα μας φέτος 25% περισσότερους τουρίστες από το εξωτερικό σε σχέση με πέρυσι.

Ο FTI λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα την εταιρεία Meeting Point Hellas, η οποία καλύπτει 19 προορισμούς στη χώρα μας και διακίνησε το 2014 περίπου 300.000 επισκέπτες από ευρωπαϊκές αγορές.

Ο FTI για το 2015 επικεντρώνεται περισσότερο στα παράλια της Αθήνας και της Πελοποννήσου, δύο προορισμούς που περιέλαβε για πρώτη φορά στα προγράμματά του φέτος. Στην Αττική προστίθενται για το 2015 τα θέρετρα της Αναβύσσου και του Σουνίου. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμο το 7ήμερο πακέτο «Rendezvous» για διακοπές στις παραλίες της Αθήνας και του Πόρου, κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό και επίσκεψη στην Ύδρα.

Στην Πελοπόννησο θα προστεθούν νέα καταλύματα στην Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι. Επιπλέον, το 2015 θα προσφέρεται επιλογή μονάδων 3 αστέρων στο Τολό με δυνατότητα διαμονής έως και το Νοέμβριο. Οι πελάτες του FTI θα έχουν πρόσβαση στην Αττική και στα νοτιοανατολικά θέρετρα της Πελοποννήσου απευθείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Επιπλέον, ο FTI ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει κατά 20% τον αριθμό των συνεργαζόμενων καταλυμάτων κυρίως 4 και 5 αστέρων στη Χαλκιδική και στην Ολυμπιακή Ακτή της Πιερίας.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή:

http://www.kathimerini.gr/789921/article/oikonomia/epixeirhseis/h-fti-group-enisxyei-ta-toyristika-paketa-gia-attikh-peloponnhso

Share Post