Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Noūs Santorini: Ανοίγει το νέο 5άστερο resort της Yes Hotels

Ανοίγει το Μάιο στην περιοχή Μεσαριά της Σαντορίνης, κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού, από τον όμιλο «Yes Hotels» (όμιλος Ιωάννου), το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Noūs Santorini.

Σε έκταση 44 στρεμμάτων που μέχρι πριν από 10 περίπου χρόνια λειτουργούσε το ξενοδοχείο Santorini Image, που έχει εξαγοραστεί από την εταιρεία «Αθήναιον Α.Ε.», την ιδιοκτήτρια του κτηρίου του InterContinental της Αθήνας και μέλος του ομίλου Ιωάννου, κατασκευάστηκε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Noūs με 121 σουίτες και bungalows, εκ των οποίων οι 60 έχουν ιδιωτική πισίνα, δύο εστιατόρια, spa με εσωτερική πισίνα, μεγάλη εξωτερική πισίνα κ.ά.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στα αρχικά σχέδια της «Αθήναιον», ήταν το ξενοδοχείο να λειτουργήσει ως InterContinental Santorini Resort and Spa, με 120 δωμάτια και 40 σουίτες, η κάθε μία με δική της πισίνα, spa, συνεδριακό κέντρο και δύο εστιατόρια.

Αργότερα όμως από τον όμιλο Ιωάννου αποφασίστηκε το νέο ξενοδοχείο να λειτουργήσει από τη «Yes Hotels».

Να σημειωθεί ότι η «Yes Hotels» διαθέτει τα ξενοδοχεία:

Το 5άστερο Semiramis με 51 δωμάτια και σουίτες στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς, το 5άστερο New Hotel με 79 δωμάτια και σουίτες στην οδό Φιλελλήνων σχεδόν δίπλα στην πλατεία Συντάγματος και το 4άστερο Periscope με 22 δωμάτια και σουίτες στο Κολωνάκι.

 

Φωτορεαλιστική απεικόνιση: www.yeshotels.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media