Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Ανακοίνωση για τα προχθεσινά επεισόδια στην πόλη της Ρόδου

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ), καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν προχθές το βράδυ στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

 

«Η ΕΞΡ καταδικάζει απερίφραστα τα χθεσινοβραδινά έκτροπα στο κέντρο της Ρόδου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επισκεπτών μας.

Μια συγκέντρωση πολιτών εξελίχθηκε σε όχλο, με την διάρρηξη και τους βανδαλισμός στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και τους προπηλακισμούς εργαζομένων μπροστά από ξενοδοχείο της οικογένειας του Δημάρχου Ρόδου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Είναι σαφές πως την ώρα που προσπαθούμε να ανορθώσουμε τον τουρισμό μας που είναι το θεμέλιο της τοπικής οικονομίας μας, κάποιοι επιλέγουν συνειδητά να υπονομεύσουν αυτή την προσπάθεια.

Δημιουργούν εικόνες διχασμού και ντροπής που κάνουν το γύρο του κόσμου και  είναι το μόνο που δεν χρειάζεται η Ρόδος μας αυτή τη στιγμή, προκειμένου να επουλώσει τις πληγές της μετά την πρωτοφανή πυρκαγιά που μας έπληξε.

Η τοξικότητα, το μίσος και η χυδαιότητα δεν έχουν θέση στη Ρόδο που αξίζουμε και θέλουμε. Και είναι ευθύνη όλων μας, πρωτίστως ως απλών Ροδιτών πολιτών, να μην επιτρέψουμε την επανάληψη επεισοδίων αναρχίας και χάους στο νησί μας, όπως δυστυχώς συνέβη χθες βράδυ.

Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους φορείς της Ρόδου σε συστράτευση για να προστατεύσουμε την ομαλότητα και την τάξη στο νησί μας».