Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Επιτυχημένη επιστροφή στην Ευρώπη του Norwegian Escape

Η Norwegian Cruise Line (NCL), ανακοίνωσε την επιστροφή του Norwegian Escape στην Ευρώπη μετά το 2015, του πρώτου πλοίου της εξαιρετικά επιτυχημένης κατηγορίας Breakaway – Plus της εταιρείας, το οποίο ολοκλήρωσε το πρώτο του ταξίδι στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Norwegian Escape είναι το μεγαλύτερο πλοίο της NCL στην Ευρώπη και το πρώτο της κατηγορίας Breakaway – Plus που πλέει στα ευρωπαϊκά ύδατα για μια πλήρη σεζόν.

Με homeport τη Ρώμη (Civitavecchia), προσφέρει δρομολόγια από 7 έως 11 διανυκτερεύσεων. Κάθε ταξίδι προσφέρει αξέχαστες διαδρομές σε πολλές χώρες, όπως το δρομολόγιο της 13ης Αυγούστου που θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν λιμάνια στην Ιταλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα και τη Γαλλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο της Μεσογείου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα δρομολόγια του πλοίου περιλαμβάνουν επισκέψεις στα πιο δημοφιλή λιμάνια της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Νάπολης και του Λιβόρνο, αλλά και «κρυμμένα διαμάντια», όπως η Βαλέτα και η Μεσσήνη.

Πιάνοντας πέντε έως οκτώ διαφορετικά λιμάνια για έως και 13 ώρες στο καθένα και με όχι περισσότερες από δύο συνεχείς ημέρες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους εξερευνώντας αρχαία αξιοθέατα και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, θαυμάζοντας καλλιτεχνικά αριστουργήματα ή απλώς απολαμβάνοντας μια ποικιλία από γεύσεις της τοπικής κουζίνας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newstourism.gr