Δευτέρα 29 Μαϊου 2023

Norwegian Cruise Line: Ενισχύει τα δρομολόγια της με οκτώ επιπλέον κρουαζιερόπλοια

Η Norwegian Cruise Line, ανακοίνωσε την επανέναρξη της δραστηριότητάς της από επιπλέον αμερικανικά και διεθνή λιμάνια το προσεχές φθινόπωρο.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ταξιδέψουν και πάλι με τα Norwegian Breakaway, Encore, Escape, Pearl, Jewel, Sun, Spirit και Norwegian’s Pride of America για να εξερευνήσουν τη Χαβάη, την Καραϊβική, το κανάλι του Παναμά, την Ασία και πολλές άλλες περιοχές.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η NCL ανακοίνωσε την επιστροφή της στο Σιάτλ για τη σεζόν κρουαζιέρας στην Αλάσκα, με ημερομηνία έναρξης στις 7 Αυγούστου 2021.

 

 

«Όταν καλωσορίσουμε και πάλι τους καλεσμένους μας στο Norwegian Jade τον Ιούλιο, για να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά με δρομολόγια επτά διανυκτερεύσεων από τον Πειραιά, θα έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 500 ημέρες από το τελευταίο δρομολόγιο πλοίου μας πριν από την διακοπή της πανδημίας», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφουμε επιτέλους σε αυτό που τόσο αγαπάμε και είμαι πολύ περήφανος που συνεχίζουμε να επαναδραστηριοποιούμε το στόλο μας μεθοδικά. Πάντα λέγαμε ότι δεν θα βιαζόμαστε να πλεύσουμε ξανά, αλλά ότι θα επιστρέφαμε όταν θα νιώθαμε πως μπορούμε να το κάνουμε με ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα την ασύγκριτη εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Η προσπάθειά μας να επανεκκινήσουμε με ασφάλεια τις κρουαζιέρες θα συνεχίσει να είναι προσεκτική και σταθερή και θα καθοδηγείται από τα επιστημονικά τεκμηριωμένα πρωτόκολλα του Προγράμματος Υγείας και Ασφάλειας Sail Safe, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες μας στους προορισμούς που επισκεπτόμαστε, αλλά και με τις εμπλεκόμενες κυβερνητικές αρχές. Ανυπομονούμε να δούμε τους καλεσμένους μας να ανακαλύπτουν ξανά τον κόσμο και να φτιάχνουν νέες αναμνήσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα», κατέληξε ο ίδιος.

H NCL θα συνεχίσει την προσεκτική της προσέγγιση για τη σταδιακή επαναδραστηριοποίηση του στόλου της, συνεργαζόμενη τόσο με τους συνεργάτες της στους προορισμούς όσο και με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του Sail Safe Global Health and Wellness Council.

Το Συμβούλιο θα αξιολογεί τακτικά τα ισχυρά πρωτόκολλα του Προγράμματος Ασφάλειας και Υγείας του Sail Safe και θα λαμβάνει επιστημονικές αποφάσεις για την προστασία των επισκεπτών, των πληρωμάτων και των προορισμών που επισκέπτεται ο στόλος της NCL.

Καθώς τα πρωτόκολλα θα εξελίσσονται και θα τροποποιούνται και θα διατίθενται πρόσθετες πληροφορίες, οι σχετικές ενημερώσεις θα δημοσιεύονται στη διεύθυνση:

www.ncl.com/sail-safe

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την επαναδραστηριοποίηση των κρουαζιερόπλοιων της NCL μπορούν να κάνουν κλικ εδώ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post