Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

NJV Athens Plaza: To Plaza Café Outdoor ανανεώθηκε!

Το Café, στο lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza της πλατείας Συντάγματος, ανανέωσε σημαντικά τον εξωτερικό χώρο του, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για την απόλαυση των επισκεπτών και των φιλοξενούμενων του.

Η ανανέωση του εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει τα καθίσματα, που πλέον αντικαταστάθηκαν από αναπαυτικές πολυθρόνες, νέα τραπέζια με ιδιαίτερο design, καθώς και ανανεωμένο δάπεδο που αναβαθμίζουν το χώρο και δημιουργούν συνθήκες 5άστερης φιλοξενίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο χώρος εμπλουτίστηκε επίσης με πλούσιες συνθέσεις καλλωπιστικών φυτών στα διαχωριστικά του, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικά ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον στους επισκέπτες του.

Για έναν παγωμένο καφέ ή απεριτίφ μετά το shopping, για ένα γευστικό διάλειμμα ανάμεσα στα επαγγελματικά ραντεβού, για συναντήσεις με φίλους ή απλά ως αφετηρία για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη, το νέο Plaza Café Outdoor ενδείκνυται για κάθε περίσταση καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο του κέντρου της Αθήνας.

Κάντε ένα δροσερό διάλειμμα από την καθημερινότητα, με μια στάση στο Plaza Cafe του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza και απολαύστε την πρωτεύουσα αλλιώς.

Απολαύστε παγωμένο καφέ ή τσάι, φυσικούς χυμούς, δροσερά κέικ, γλυκά της Madame Fraise και home made, αλλά και υπέροχα παγωτά της Movenpick.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες επιλέξτε δροσιστικά summer cocktails και πλούσιες επιλογές φαγητού από το μενού.