Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Το NJV Athens Plaza γιορτάζει τα Χριστούγεννα μειώνοντας το οικολογικό του αποτύπωμα

Το NJV Athens Plaza στο πλαίσιο της Εταιρικής του Υπευθυνότητας, γιορτάζει τα Χριστούγεννα, φροντίζοντας παράλληλα να μειώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο το οικολογικό του αποτύπωμα.

Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, επιμελήθηκε με αγάπη και γούστο η ομάδα των εργαζομένων. Ο στολισμός με δένδρα, βάζα, κασπώ που κοσμούν το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένα από φυσικά βρύα, αγριοτριαντάφυλλα και πρασινάδα από έλατο, πεύκο και τούγια.

Όλα δημιουργίες της Νίνας Ιωαννίδου της εταιρείας Fleria.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με σύνθημα τη βιωσιμότητα και τη μηδενική σπατάλη, επαναχρησιμοποιήθηκαν στολίδια παλαιότερων διακοσμήσεων αναμεμειγμένα με νέα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Όλα τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι LED που καταναλώνουν έως και 80% λιγότερο ενέργεια από τα παραδοσιακά.

Ο εξωτερικός φωτισμός του κτηρίου είναι χριστουγεννιάτικος και λειτουργεί με τη χρήση έξυπνου λογισμικού διαχείρισης φωτισμού τεχνολογίας Led.

Αειφόρα χριστουγεννιάτικα γεύματα χωρίς σπατάλη τροφίμων
Το ξενοδοχείο ακολουθεί μια στρατηγική μείωσης της σπατάλης τροφίμων, σχεδιάζοντας προσεκτικά τα μενού.

Από τα ορεκτικά μέχρι και τα φρούτα, οι επιλογές του Chef και της ομάδας του προσανατολίζονται σε εποχιακά προϊόντα, με βραχεία αλυσίδα εφοδιασμού και σεβασμό στη γη και τη θάλασσα.

 

Με οδηγό τα 4 R της Αειφόρου Ανάπτυξης:
Reduction | Μείωση
Reuse | Επαναχρησιμοποίηση
Recycle | Ανακύκλωση
Recovery | Ανάκτηση

 

 

NJV Athens Plaza

To NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική πλατεία Συντάγματος και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980.

Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες, αίθουσες συσκέψεων, το εστιατόριο The Parliament, το Explorer’s Bar Bistro και το Plaza Café.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media