Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

NJV Athens Plaza: Ανακηρύχθηκε champion για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού

To Annual Sustainability Summit, διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE).

Τίτλος του φετινού συνεδρίου ήταν «Innovation for Sustainability – Business leaders discussing how to embed innovative practices into the corporate sustainability strategy» και το παρακολούθησαν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και ΜΚΟ, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του MBA International, καθώς και εκπρόσωποι επίσημων φορέων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza της πλατείας Συντάγματος ανακηρύχθηκε Champion για τη συμμετοχή του ως Μέλος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού.

Για την ανακήρυξη αυτή, η Γενική Διευθύντρια του ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου (φωτογραφία) μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση αυτή, γιατί η συμμετοχή μας ως Μέλος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού προέκυψε μετά από πολύ κόπο. Η πρωτοπόρα αυτή κίνηση, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη διαρκή δέσμευση του ξενοδοχείου και των εργαζομένων σε θέματα Αειφορίας. Στόχος της καθημερινής μας λειτουργίας είναι η μεγιστοποίηση των κοινωνικών και οικονομικών οφελών για την τοπική κοινότητα μέσα στην οποία δραστηριοποιούμαστε, η ενίσχυση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και η μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post