Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Niko Seaside Resort: Ανοίγει το 2022 στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου το 2o MGallery στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο Coral, που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του Αγ. Νικολάου, στο νομό Λασιθίου της Κρήτης, αναμένεται να λειτουργήσει την Άνοιξη του 2022 ριζικά ανακαινισμένο ως Niko Seaside Resort Crete, μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων MGallery, του μεγάλου γαλλικού ξενοδοχειακού ομίλου Accor.

Θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο MGallery στην Ελλάδα, μετά το Athens Capital Hotel – MGallery Collection, που άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2020 δίπλα στην πλατεία Συντάγματος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σύμφωνα με το Director Asset Management της Hines, Βαγγέλη Μαντζαβινάτο:

«Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα standards και θα είναι πρωτοποριακό. Θα ανήκει σε ένα διεθνές brand και θα λειτουργεί με τα standard αυτού του brand. Οπότε, οι πελάτες στους οποίους απευθύνεται και θα έρχονται στην πόλη του Αγίου Νικολάου, θα είναι άλλης αγοραστικής ισχύος. Αυτά που θα προσφέρει το νέο ξενοδοχείο θα είναι μοναδικά και σημαντικά για την πόλη του Αγίου Νικολάου. Με το ίδιο σκεπτικό ανακαινίζεται και το διπλανό ξενοδοχείο «Ερμής», του οποίου η ανακατασκευή θα ξεκινήσει άμεσα».

Το 5άστερο Niko Seaside Resort θα διαθέτει 141 δωμάτια, τα περισσότερα με βεράντα και μικρή πισίνα, εξαιρετικές σουίτες με ιδιωτική πισίνα και βεράντα, δύο εξωτερικές πισίνες, δύο εστιατόρια με τοπική κουζίνα και δύο bars.

Υπενθυμίζεται ότι στην αμερικανική εταιρεία Hines, που έχει εξαγοράσει τα ξενοδοχεία «Coral» και «Hermes», που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου, ανήκει και το Grand Hyatt Athens, το οποίο διαχειρίζεται ο Γιάννης και η Τίνα Δασκαλαντωνάκη.

 

Πηγή: www.anatolh.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media