Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τα «Nights of Gastronomy» συνεχίζουν δυναμικά στο Nana Princess, έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου κύκλου.

Η νέα πρωτοβουλία του 5άστερου resort, που βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, αφορά σε μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη γεύση, συμπράττοντας με αναγνωρισμένους σεφ και εμπλουτίζοντας τη γαστρονομική ταυτότητα του ξενοδοχείου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στις 7 Αυγούστου, το εστιατόριο Eternal Blue φιλοξένησε το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Ασημάκη Χανιώτη, Executive Chef του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο, ο οποίος δημιούργησε ένα εξαιρετικό μενού αποκλειστικά για αυτή τη μοναδική βραδιά.

Το μενού του Ασημάκη Χανιώτη άντλησε έμπνευση από το βυθό της θάλασσας, συνδυάζοντας με ξεχωριστό τρόπο ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις.

 Οι επισκέπτες του Nana Princess είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, στο μαγευτικό χώρο του Eternal Blue, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της κρητικής θάλασσας και της παραλίας του ξενοδοχείου.

 

Ο Παύλος Κυριάκης στο Eternal Blue

Τα «Nights of Gastronomy» συνεχίζονται και το Σεπτέμβριο με το Nana Princess να υποδέχεται στις 19 Σεπτεμβρίου το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Παύλο Κυριάκη, Executive Chef του The Ziller’s Roof Garden Restaurant, στον τελευταίο όροφο του The Zillers Boutique Hotel στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Παύλος Κυριάκης, με την εκτενή εμπειρία του σε εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδας και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα, έρχεται στο Nana Princess για να χαρίσει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μια μαγευτική εμπειρία γεύσης

Η επιτυχημένη πρεμιέρα του νέου θεσμού «Nights of Gastronomy», δημιουργεί προσδοκίες για το κοινό και αφήνει υποσχέσεις μέσα από σημαντικές συμπράξεις με εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, ενώ το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη συνεχίζει να προσβλέπει στην αξέχαστη εμπειρία μέσα από μια πολυτελή διαμονή  σε συνδυασμό με ένα ταξίδι γεύσεων.