Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Το Neptune Luxury Resort και η Kayak δημιουργούν την πιο γλυκιά εμπειρία στην Κω

Από τη φετινή σεζόν, οι επισκέπτες του 5άστερου Neptune Luxury Resort στην Κω έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα παγωτά της Kayak (kayak.gr) μιας από τις κορυφαίες εταιρείες παγωτού στην Ελλάδα, καθώς επίσης να φτιάξουν τη δικιά τους γευστική εμπειρία με το frozen yoghurt της Chillbox.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, το Neptune προσθέτει ακόμη μια ευχάριστη νότα γεύσης στην εμπειρία διακοπών των επισκεπτών του.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η νέα gelateria είναι ενταγμένη στη φιλοσοφία του resort να προσφέρει εμπλουτισμένες εμπειρίες διακοπών με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η επιλογή των προϊόντων της Kayak και της Chillbox δημιουργεί την πιο γλυκιά εμπειρία διαμονής στην Κω για τους φίλους του παγωτού και όχι μόνο.

Ο Κώστας Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που δύο αναγνωρίσιμα brands, το Neptune Luxury Resort και η Kayak, συνεργάζονται και κάνουν γνωστά ελληνικά προϊόντα και γεύσεις. Μας ενδιαφέρει να αναδεικνύουμε ελληνικά προϊόντα και για αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα που δημιουργήσαμε αυτή τη νέα προσθήκη στο θέρετρό μας».

Επιπρόσθετα η Μιλένα Στεφανίδου, Marketing Director της Kayak ανάφερε:

«Είμαστε περήφανοι για την πρωτοποριακή συνεργασία μας με το Neptune Luxury Resort, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κω, που συμβάλει στην προβολή και προώθηση Επώνυμων Ελληνικών Προϊόντων σε ανθρώπους από το εξωτερικό, αλλά και στην αναβάθμιση της απόλαυσης μιας πραγματικά αμιγώς ελληνικής ποιοτικής εμπειρίας».

Το Neptune Luxury Resort στην Κω είναι ένα παραθαλάσσιο πολυτελές ξενοδοχείο στην προνομιακή τοποθεσία του Μαστιχαρίου μόλις 8 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού.

Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, οι προσεγμένοι κήποι και η πληθώρα επιλογών διαμονής, διασκέδασης και φαγητού προσφέρουν αυθεντικές και συναρπαστικές εμπειρίες διακοπών.

Η φιλοξενία, η άριστη εξυπηρέτηση και η προσήλωση στην αειφορία είναι βασικές αξίες του Neptune Luxury Resort, που αποτελεί την απόλυτη απόδραση για όλους όσοι αναζητούν χαλάρωση, πολυτέλεια και αξέχαστες διακοπές.