Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki!

Στo Hyatt Regency Thessaloniki ξεκινά μια νέα σειρά από εκλεκτές Κυριακές που είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία και την ποικιλομορφία της κουζίνας.

Κάθε μήνα, στο εστιατόριο Αμβροσία ο executive chef Απόστολος Αλτάνης θα φιλοξενεί έναν διακεκριμένο σεφ, που θα δημιουργούν μαζί ένα ξεχωριστό θεματικό brunch, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γευστικές εμπειρίες και να ταξιδέψουν γευστικά σε διάφορα μέρη και όλα αυτά χωρίς να αφήσουν την πόλη τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

1. Στο πρώτο brunch στις 26 Νοεμβρίου, το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται το chef Παύλο Κυριάκη. Με υψηλού επιπέδου γαλλικές και ιταλικές τεχνικές, ο Παύλος Κυριάκης συναντά τον Απόστολο Αλτάνη Executive chef του Hyatt και δημιουργούν μαζί φινετσάτες δημιουργίες σε ένα εξαιρετικό brunch με άριστες πρώτες ύλες.

2. Στις 28 Ιανουαρίου 2024 μαζί με τον Βασίλη Σπόρο, Chef Patron του αμερικάνικου εστιατορίου Po’ Boys BBQ, θα ετοιμαστεί ένα brunch με αυθεντικές γεύσης Αμερικής!

3. Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Μπαξεβάνης στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ένας από τους σημαντικότερους συγχρόνους chef της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές σε Ελλάδα και Γαλλία, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να επιμένει σε αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με πρωταγωνιστή την Κρητική κουζίνα.

Επιπλέον, οι επόμενοι μήνες Απρίλιος, Μάιος και Ιούνιος θα είναι μια έκπληξη με τις γεύσεις της Μαρίας Εκμετσίογλου που θα παρουσιάσει την κουζίνα της Πόλης, αλλά και της Μικρασιάτικης φιλοσοφίας που είναι γεμάτη συναισθήματα και μνήμες.

Ένας αέρας θα φυσήξει από την Ιβηρική χερσόνησο για το κλείσιμο που θα μας ταξιδέψει στην ισπανική κουλτούρα των τάπας που αντιπροσωπεύουν την κορυφαία εκδοχή της ισπανικής κουζίνας.

Η εμπειρία «απογειώνεται» όταν συνοδεύεται με μουσικές επιλογές live ή DJ, δροσιστικά cocktails και φυσικά τη θέα της πισίνας του Hyatt Regency Thessaloniki.

Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κρασί).

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά έως 6 χρονών είναι δωρεάν, ενώ για παιδιά από 6 – 12 χρονών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 13:00 – 17:00

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 13:00 – 17:00

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 13:00 – 17:00

 

Για κρατήσεις δείτε ΕΔΩ.