Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του Αστέρα Βουλιαγμένης

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, με ισχύ από την 20η Ιουλίου 2017, όπως ανακοίνωσε η «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ», η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Αστέρα Βουλιαγμένης, που έχει εξαγοραστεί από αραβοτουρκική κοινοπραξία εταιρείων.

Ο κ. Κουτσιβίτης διαθέτει διεθνή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των ακινήτων, με σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του asset management, των επενδύσεων και της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, o κ. Κουτσιβίτης κατείχε διοικητικές θέσεις στον όμιλο Γ&Τ Δασκαλαντωνάκη, διατελώντας Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Sofia Hotel Balkan (Βουλγαρία) και Εκτελεστικός Διευθυντής του Group των αστικών ξενοδοχείων (Ελλάδα).

Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Columbia University.

Ο κ. Κουτσιβίτης ανέλαβε CEO της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Αστέρα. General Manager του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα αναλάβει πρόσωπο που θα επιλέξει η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons, που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη διαχείριση (management) του Αστέρα.

Ο μέχρι τώρα μεταβατικός Διευθύνων Σύμβουλος, Jeffrey Macdonald, θα συνεχίσει να ηγείται της ανάπλασης του Αστέρα, καθώς το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται σε φάση ριζικής ανακαίνισης – ανακατασκευής, από τη θέση του Development Director.