Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η «Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε.», η ιδιοκτήτρια εταιρεία δύο ημιτελών οκταώροφων «δίδυμων» κτηρίων (φωτογραφία), στην οδό Βασ. Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πολύ κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους), θα τα μετατρέψει σε ξενοδοχείο.

Καθώς πλησιάζει το σημείο εκκίνησης των εργασιών για τη νέα ξενοδοχειακή μονάδα, αναρτήθηκε στην πρόσοψη επιγραφή που μιλάει από μόνη της για το έργο, μαρτυρώντας πιθανώς και το όνομα του ξενοδοχείου, «V45, Hospitality at its best».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της «Μηχανικής Περιβάλλοντος», Σπύρο Κολοβό, η εταιρεία έχει προχωρήσει στις ενέργειες για την αλλαγή χρήσης του ακινήτου από κτήριο καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων και διαμερισμάτων, σε ξενοδοχείο, ενώ βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης οι μελέτες εφαρμογής. Όμως, δεν έχει ακόμη καταλήξει στην κατηγορία του ξενοδοχείου (5άστερο ή 4άστερο), ενώ όπως είπε ο κ. Κολοβός, μέχρι την ολοκλήρωση των μελετών και τη λήψη απόφασης για την κατηγορία, δεν μπορούν να γίνουν με ασφάλεια προβλέψεις για το κόστος της επένδυσης που θα απαιτηθεί.

Το βέβαιο είναι ότι τις εργασίες μετατροπής των δύο κτηρίων σε ξενοδοχείο, θα αναλάβει η ίδια η «Μηχανική Περιβάλλοντος» και από την έναρξη των εργασιών μέχρι και τη στιγμή που το νέο ξενοδοχείο θα μπει σε λειτουργία, δεν θα περάσει πάνω από ένας χρόνος.

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου θα αναλάβει ξενοδοχειακή εταιρεία.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο grtimes.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας