Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Νέο ξενοδοχείο στην Κηφισιά από την οικογένεια Υφαντή

Η οικογένεια Υφαντή, γνωστή από τον ομώνυμο όμιλο αλλαντικών, θα μετατρέψει σε ξενοδοχείο 30 δωματίων κτήριο (φωτογραφίες), που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Δηλιγιάννη στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς.

Το κτήριο που πριν από δεκαετίες λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, φιλοξενούσε μέχρι πριν από πέντε χρόνια το ιδιωτικό κολέγιο La Verne, αλλά από τότε παραμένει κλειστό.

 

Ο Δήμος Κηφισιάς στο τέλος Ιουνίου ενέκρινε την αλλαγή χρήσης του κτηρίου σε ξενοδοχείο. Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια Υφαντή εξαγόρασε έναντι ποσού 5.000.000 ευρώ το κτήριο από το Ίδρυμα Λάτση.

Να σημειωθεί ότι σε μέλη της οικογένειας Υφαντή, αλλά σε διαφορετικές εταιρείες, ανήκουν τα Fresh Hotel στην Αθήνα (οδός Σοφοκλέους 26, δίπλα στην οδό Αθηνάς, σε πολύ κοντινή απόσταση από το δημαρχείο της Αθήνας) και Υ Ηotel στην Κηφισιά (σε πολύ κοντινή απόσταση από το νέο ξενοδοχείο).

 

Πηγή: www.banks.com.gr

Φωτογραφίες: www.google.gr/maps


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (30/06/2019)

Τα έργα μετατροπής του κτηρίου σε ξενοδοχείο ξεκίνησαν πριν το Πάσχα και μάλλον στις αρχές του 2020 θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει…