Κυριακή 16 Μαϊου 2021

Νέο μεγάλο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Ρέθυμνο

Θετική γνωμοδότηση έλαβε από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής του υπουργείου Περιβάλλοντος, η κατασκευή 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος (φωτορεαλιστική απεικόνιση) στη θέση «Ξηρόκαμπος» της Δημοτικής Ενότητας Γεροποτάμου του Δήμου Μυλοποτάμου, ν. Ρεθύμνης.

Αφορά στην ανέγερση 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος δυναμικότητας 540 κλινών και 179 διαμερισμάτων, σε έκταση 70.759,52 τ.μ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το συγκρότημα θα αποτελείται από εννέα κτηριακές ενότητες με οκτώ γειτονιές με εστιατόρια, γυμναστήρια, spa, κοινόχρηστες και ιδιωτικές πισίνες, καθώς και aqua park 4.000 τ.μ.

Όλο το συγκρότημα θα είναι προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ, ενώ υπάρχει πρόνοια για τοποθέτηση τελεφερίκ στο κέντρο της έκτασης για την αντιμετώπιση της κίνησης λόγω των υψομετρικών διαφορών.

 

Νεότερη ενημέρωση – σημαντική σημείωση (14:20) 

Το παραπάνω κείμενο και η φωτορεαλιστική απεικόνιση, που είναι απόσπασμα από χθεσινό δελτίο τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος με τίτλο: «Εγκρίσεις αναπλάσεων και τουριστικών έργων», δεν αφορά ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί, αλλά το ολοκαίνουργιο 5άστερο Royal Senses του ομίλου Troulis Collection, που πρόσφατα εντάχθηκε στο brand Curio Collection by Hilton και θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη φορά…

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το Royal Senses.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media