Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025

Νέο ξενοδοχείο της Ledra Hotels στα Χανιά

LEDRA-HOTELS

 

Nέο boutique ξενοδοχείο θα κατασκευάσει σε ιδιόκτητη έκταση στα Χανιά η Ledra Hotels & Villas, η οποία διαθέτει στην περιοχή της Eλούντας τα Domes of Elounda και Sentido Elounda Blu και το συγκρότημα Pleiades Luxurious Villas κοντά στον Άγιο Νικόλαο, ανέφερε, χθες, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Σπανός.

Η Ledra έκλεισε πρόσφατα 20ετή συμφωνία franchise με την αλυσίδα της Marriott International, Autograph Collection Hotels, για το πολυτελές ξενοδοχείο Domes of Elounda.

Το Domes of Elounda βρίσκεται απέναντι από τη Σπιναλόγκα

Το Domes of Elounda βρίσκεται απέναντι από τη Σπιναλόγκα

Ο κ. Σπανός εκτίμησε ότι το 2016, εκτός απροόπτου, θα είναι μια καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, επισημαίνοντας πως ήδη οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Ledra έχουν ξεκινήσει με ανοδικές τάσεις.

Επιπλέον, ο κ. Σπανός ανέφερε ότι η Marriott εξετάζει περιπτώσεις ξενοδοχείων για την επανατοποθέτησή της στην αγορά της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι η Ledra Hotels & Villas υλοποίησε την τελευταία διετία επενδύσεις ύψους περίπου 13 εκατ. ευρώ στο Domes of Elounda και το Sentido Elounda Blu.

Πηγή: www.kathimerini.gr
Φωτογραφίες: www.ledracrete.gr

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr