Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Thessaloniki Convention Bureau

Η 7η Τακτική Γενική Συνέλευση του Thessaloniki Convention Bureau (TCB), πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 με τη συμμετοχή των Τακτικών Μελών του.

Η 7η Τακτική Γενική Συνέλευση ανέδειξε μετά από εκλογές το νέο, τρίτο στη σειρά, Διοικητικό Συμβούλιο του TCB, το οποίο συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος Γιάννης Ασλάνης, Grand Hotel Palace

Αντιπρόεδρος Πρόδρομος Μοναστηρίδης, ΟΜΜΘ

Γενική Γραμματέας Βίκη Παπαδημητρίου, Symvoli Conference & Events

Ταμίας Κωνσταντίνα Μαμαδά, Porto Palace Hotel

Αν. Γενικός Γραμματέας Karl Chehab, The Met Hotel

Μέλη: Δημήτρης Παλιούρας, Global Events & Περικλής Μαγουλάς, Makedonia Palace

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Ο σχεδιασμός των δράσεων τον οποίο θα παρουσίαζε στις αρχές του 2020 το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ακυρώθηκε από την πανδημία. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, δεν μπορέσαμε δυστυχώς φέτος να προσκαλέσουμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση τα συνδρομητικά μέλη καθώς και τους φορείς του τουρισμού με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά. Στόχος μας είναι να δρομολογήσουμε πολύ σύντομα μια σειρά μικρότερων συναντήσεων για να σχεδιάσουμε από κοινού με τα μέλη μας τη στρατηγική και το πλάνο δράσεων για το δύσκολο και απαιτητικό 2021 που έχουμε μπροστά μας. Το Thessaloniki Convention Bureau χρειάζεται την έμπρακτη στήριξη όλων, όχι μόνον των μελών του αλλά και των θεσμικών φορέων, για να υποστηρίξει τον προορισμό με συνέπεια, ώστε να διατηρήσει και να βελτιώσει η Θεσσαλονίκη τη θέση της στη διεθνή συνεδριακή αγορά», δήλωσε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Ασλάνης.

 

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media