Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23/09/2020 οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.

Τα μέλη της Ένωσης που εκλέχθηκαν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι κατά σειρά ψήφων οι:

Ευστάθιος Σιούτης, Σπυρίδων Σουρέλης, Δημοσθένης Πατερούσης, Ελευθέριος Ζαρκάδας, Θεόδωρος Βαντώλας, Έφη Εξάρχου και Γεώργιος Τάσσος.

Αναπληρωματικοί είναι οι Γεώργιος Θάνος, Βασίλειος Ντόκος, Αθανάσιος Τζοβάρας και Δέσποινα Αθανασίου.

Μετά από τη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, έγινε η συγκρότηση του σε Σώμα και Πρόεδρος για τον επόμενο ένα χρόνο παραμένει ο Σπυρίδων Σουρέλης.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι:

Α’ Αντιπρόεδρος ο Ευστάθιος Σιούτης, Β’ Αντιπρόεδρος ο Ελευθέριος Ζαρκάδας, Γραμματέας ο Θεόδωρος Βαντώλας, Ταμίας ο Δημοσθένης Πατερούσης και ως μέλη η Έφη Εξάρχου και ο Γεώργιος Τάσσος.

Μετά την παρέλευση ενός χρόνου και μέχρι τη λήξη της θητείας του διοικητικού συμβουλίου το Μάρτιο του 2023, πρόεδρος θα αναλάβει ο Ευστάθιος Σιούτης.

Με την αλλαγή του προέδρου θα γίνουν και ανακατατάξεις στις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αντιπρόσωποι στο Δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των ξενοδόχων (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων – ΠΟΞ) εκλέχθηκαν οι Σπυρίδων Σουρέλης, Ελευθέριος Ζαρκάδας και Βασίλειος Βόβολης.

Αναπληρωματικός είναι ο Γεώργιος Θάνος.

Αντιπρόσωποι στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ) εκλέχθηκαν οι Ευστάθιος Σιούτης, Θεόδωρος Βαντώλας και Έφη Εξάρχου.

Αναπληρωματικός είναι ο Δημοσθένης Πατερούσης.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Ευθύμιος Λύτσικας, Βασίλειος Βόβολης και Σταύρος Ηλιάδης.

Αναπληρωματικός είναι ο Χρήστος Παππάς.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media