Κυριακή 19 Μαϊου 2024

Νέο boutique ξενοδοχείο στην οδό Μητροπόλεως

Το κτήριο της οδού Μητροπόλεως 23, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πλατεία Συντάγματος, εκεί όπου στο πρόσφατο παρελθόν στεγαζόταν το ισπανικό ινστιτούτο Θερβάντες (φωτογραφία), θα μετατραπεί σε boutique ξενοδοχείο.

Το κτήριο συνολικής επιφάνειας περίπου 4.000 τ.μ., το οποίο είχε αγοραστεί το 2014 από την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, έναντι ποσού 11 εκατ. ευρώ, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, με διατηρητέα όψη και γυάλινη προσθήκη, πρόκειται να μετατραπεί σε boutique ξενοδοχείο, συνδυάζοντας στο ισόγειό του εμπορικές και πολιτιστικές χρήσεις.

Η συμφωνία με την ιδιοκτήτρια Εθνική Πανγαία, η οποία με τη σειρά της πραγματοποίησε και το σχετικό διαγωνισμό μίσθωσης, είναι στο τελικό στάδιο των υπογραφών και επενδυτής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, Έλληνας του εξωτερικού, ο οποίος ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πολυχώρο με μία σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr

 

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Πανγαία συμφώνησε για τη λειτουργία ξενοδοχείου από τον όμιλο Marriott στην Πάτρα

 

Ανακοινώθηκε: Ανοίγει ξενοδοχείο της Marriott στην Πάτρα