Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Το νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη επιθεώρησε η TÜV HELLAS

Ένα από τα πιο σημαντικά και εμβληματικά έργα, τον ανελκυστήρα πλαγιάς στην Ακρόπολη επιθεώρησε για την ποιότητα κατασκευής η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο νέος ανελκυστήρας πλαγιάς θα προσφέρει ασφαλή πρόσβαση στα άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες στα μνημεία της Ακρόπολης με τρόπο ώστε να μη θίγει τον Ιερό Βράχο, τόσο από στατικής όσο και αισθητικής πλευράς.

Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στην Ακρόπολη και αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύνθετο έργο σε τεχνικό, κατασκευαστικό και τεχνολογικό επίπεδο καθώς αντίστοιχη κατασκευή δεν έχει υλοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης» στην TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία επιθεώρησε την ποιότητα κατασκευής του έργου σε όλες τις φάσεις του.

Ο Ματθαίος Βλαχάκης, συντονιστής του έργου για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε πως:

«Στις ιδιαιτερότητες του εγχειρήματος αποδεικνύονται η εμπειρία του προσωπικού που διαθέτουμε και η ικανότητα του Οργανισμού μας να ανταπεξέρχεται σε πρωτοποριακά έργα ακόμη και στις πλέον ιδιάζουσες συνθήκες, όπως το συγκεκριμένο. Για τους λόγους αυτούς μας εμπιστεύονται όσοι αναζητούν τεχνική επάρκεια, εμπειρία και αμεροληψία».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του γερμανικού ομίλου TÜV NORD GROUP.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection – Certification) σε όλο το φάσμα των τεχνικών έργων και επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.

Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post