Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Yes Hotels του Δάκη Ιωάννου στη Σαντορίνη

 

Στην περιοχή Μεσαριά της Σαντορίνης, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού, ο όμιλος «Yes Hotels» του Κύπριου μεγαλοεπιχειρηματία Δάκη Ιωάννου, σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργήσει 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα πριν από πέντε χρόνια (2014), στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», η «Αθήναιον Α.Ε.», η ιδιοκτήτρια του κτηρίου του InterContinental της Αθήνας, που επίσης ανήκει στον κ. Ιωάννου, σχεδίαζε τότε να λειτουργήσει το δεύτερο ξενοδοχείο InterContinental στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»:

1. Το InterContinental της Σαντορίνης θα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει σε δύο με τρία χρόνια (δηλαδή 2016 – 2017) και θα διέθετε 120 δωμάτια και 40 σουίτες, η κάθε μία με δική της πισίνα, spa, συνεδριακό κέντρο και δύο εστιατόρια.

2. Το νέο ξενοδοχείο θα λειτουργούσε στη θέση του παλιού ξενοδοχείου «Santorini Image», που είχε εξαγοραστεί από την «Αθήναιον».

3. Η επένδυση για τη ριζική ανακατασκευή του παλιού ξενοδοχείου θα κόστιζε 30 εκατ. ευρώ.

 

Τώρα, ακούγεται ότι η εταιρεία θα προχωρήσει στην επένδυση για τη δημιουργία του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλά το νέο ξενοδοχείο τελικά δεν θα ονομαστεί InterContinental Santorini Resort and Spa (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), όπως ήταν τα αρχικά σχέδια, καθώς δεν θα ενταχθεί στον «InterContinental Hotels Group», αλλά θα λειτουργήσει από τον όμιλο ξενοδοχείων «Yes».

 

Να σημειωθεί ότι, ο όμιλος «Yes Hotels» διαθέτει συνολικά πέντε ξενοδοχεία, δύο στο κέντρο της Αθήνας (New Hotel και Periscope) και άλλα τρία (Semiramis, Twentyone, Kefalari Suites) στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

 

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.mplusm.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram