Δευτέρα 28 Μαϊου 2018

Νέο 5άστερο ξενοδοχείο και μαρίνα στον Πάνορμο του Ρεθύμνου

Ένα νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2019 στον Πάνορμο του Ρεθύμνου, από την «Αφοί Τρούλη ΑΕΞΤΕΕ», την ιδιοκτήτρια εταιρεία του 5άστερου «Royal Blue Resort» (φωτογραφία), που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

 

Τα σχέδια της εταιρείας προβλέπουν:

 

1. Σε έκταση περίπου 59 στρεμμάτων πίσω από το Royal Blue Resort θα κατασκευαστεί 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα με 179 δωμάτια και σουίτες, εκ των οπoίων οι 60 θα διαθέτουν ξεχωριστή η κάθε μία πισίνα, έξι εστιατόρια, τρία bars, spa, τρεις πισίνες (κεντρική, παιδική και βρεφική), κ.ά.

2. Τα δύο ξενοδοχεία, το «Royal Blue Resort» και το καινούργιο, θα συνδέονται με υπόγεια διάβαση, καθώς το νέο ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην «πλάτη» του Royal Blue.

3. Το νέο ξενοδοχείο θα είναι αμφιθεατρικά κατασκευασμένο, με αποτέλεσμα όλα τα δωμάτια και οι σουίτες θα έχουν θέα προς τη θάλασσα.

4. Μπροστά στο Royal Blue Resort, που διαθέτει 187 δωμάτια, σουίτες και βίλες, προχωράει η κατασκευή μαρίνας για 27 σκάφη αναψυχής (φωτορεαλιστική απεικόνιση), η οποία θα λειτουργήσει το Μάιο του 2019.

 

 

 

Δείτε το video για τη νέα μαρίνα

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας