Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Νέο 4άστερο ξενοδοχείο 100 δωματίων στον Πειραιά

 

Ένα νέο 4άστερο ξενοδοχείο θα δημιουργηθεί από την εταιρεία «Porto Leone Pireaus Hotel», με δυναμικότητα 200 κλινών στον Πειραιά.

Το έργο αφορά στην ανακατασκευή δύο όμορων κτηρίων στην οδό Αριστείδου 16 – 18, με συνολική υφιστάμενη δόμηση 3.799 τ.μ. με σκοπό τη μετατροπή τους σε ξενοδοχείο.

Τα δύο κτήρια κατασκευάστηκαν το 1965 και κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας τους στέγασαν τις δραστηριότητες της μεγάλης εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών Μεταξά. Τα προηγούμενα χρόνια τα κτήρια είχαν συνενωθεί λειτουργικά και η ιδιοκτήτρια εταιρεία «MEKTHMA A.E.» τα νοίκιαζε ανάλογα με τις ανάγκες τμηματικές ή ενιαίες επιφάνειες ανά όροφο ως καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους ή γραφεία.

 

Πηγή: www.economistas.gr


Σημείωση eTravel News

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα στο portal newmoney.gr, o αμερικανικός όμιλος ξενοδοχείων Marriott ήταν σε επαφές με τον όμιλο Μεταξά, προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση (management) του νέου 4άστερου ξενοδοχείου που θα διαθέτει περίπου 100 δωμάτια, στην οδό Αριστείδου 16 – 18, δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά και σε πολύ κοντινή απόσταση από το σταθμό του ΗΣΑΠ. Η μετατροπή των δύο κτηρίων (φωτογραφίες) σε ξενοδοχείο θα κοστίσει 7 εκατ. ευρώ.

 

 

Φωτογραφίες: www.google.com/maps

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram