Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Nelios: Πιστοποίηση ως Great Place to Work

Πρόσφατα, η ομάδα του Digital Marketing Agency Nelios, κλήθηκε να αξιολογήσει ανώνυμα την εταιρεία για την κουλτούρα και το εργασιακό της περιβάλλον, το σεβασμό προς όλους τους εργαζομένους, το βαθμό αξιοπιστίας της διοίκησης, το αίσθημα δικαιοσύνης και υπερηφάνειας της για την εταιρεία, μέσα από το ερωτηματολόγιο του οργανισμού Great Place to Work® Hellas, αναδεικνύοντας την ως Great Place to Work με συνολικό ποσοστό ικανοποίησης 90%.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios, με αφορμή την πιστοποίηση, δήλωσε σχετικά:

«Ένα θερμό ευχαριστώ στην καταπληκτική ομάδα μας για αυτή την τόσο σημαντική αναγνώριση που μας γεμίζει με ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία, ενώ επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη στρατηγική επιλογή μας να υποστηρίζουμε έμπρακτα όλα τα μέλη της, μέσα σε ένα κλίμα που ευνοεί την ατομική ελευθερία, τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη. Η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και η συστηματική καλλιέργεια ισχυρών δεσμών μεταξύ των εργαζομένων μας, ενισχύουν καταρχήν την ομαδικότητα που είναι βασικό συστατικό για την περαιτέρω ανάπτυξη της Nelios. Επιπλέον, η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που επιτρέπουν στον καθένα ξεχωριστά να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει, έχει ως αποτέλεσμα την προσωπική & επαγγελματική εξέλιξη όλων, στοιχείο που παραμένει σταθερός στόχος μας».

Η διοίκηση της Nelios δεσμεύεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δράσεις της προς αυτή την κατεύθυνση, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αφού βασική της πεποίθηση είναι πως οι άνθρωποι κάνουν πάντα τη διαφορά και μόνο αυτοί μπορούν να λειτουργήσουν ως πολύτιμοι συνοδοιπόροι στη μελλοντική πορεία & εξέλιξη της εταιρείας.

Post Tags
Share Post