Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Nelios: Δωρεάν ανάλυση του website ξενοδοχείων στην Xenia 2022

Το στοιχείο που διαφοροποιεί αισθητά τη φετινή συμμετοχή της Nelios στην έκθεση Xenia 2022, που θα πραγματοποιηθεί 26 – 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, είναι η παροχή δωρεάν ανάλυσης του website των ξενοδοχείων που θα επισκεφθούν το περίπτερό της, μέσω των εκπροσώπων τους, στο Hall 1 – Stand D21.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι εκπρόσωποι της Nelios θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για όλες τις σύγχρονες τάσεις του digital marketing, εξειδικευμένες υπηρεσίες, αλλά και καινοτόμες λύσεις που θα βελτιώσουν την παρουσία και το performance των ξενοδοχείων στο online περιβάλλον.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μετά το πέρας της έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν μια χρήσιμη αξιολόγηση του website τους, η οποία θα περιλαμβάνει μετρήσεις συγκεκριμένων δεικτών, αλλά και tips, ώστε η κάθε επιχείρηση να είναι σε θέση να προχωρήσει – εφόσον το επιθυμεί – σε βασικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν το traffic, τη συνολική εμπειρία των χρηστών, αλλά και τα έσοδά τους από την προσέλκυση απευθείας κρατήσεων.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπηρετεί το βασικό σκοπό της Nelios για ανάπτυξη και χρήση καινοτόμων υπηρεσιών που προσδίδουν υψηλή προστιθέμενη αξία στην τουριστική αγορά.

Παράλληλα όμως, πιστοποιεί έμπρακτα την ισχυρή θέση της Nelios που στέκεται ως πολύτιμος συνεργάτης δίπλα σε όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να ακολουθήσουν τις σύγχρονες τάσεις ώστε να βελτιώσουν αισθητά την ψηφιακή τους παρουσία και να ξεχωρίσουν σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Τέλος, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 14:20 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 12:00, ο CEO της Nelios Δημήτρης Σερίφης (φωτογραφία), συμμετέχει ως ομιλητής στα workshops με τίτλο «Η πυραμίδα των πωλήσεων – από το πρώτο κλικ μέχρι την υποδοχή στο ξενοδοχείο» και «Websites: Από βιτρίνα σε πολυεργαλείο: Περιεχόμενο, φωτογραφίες, Experiences, SEO».

Share Post