Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Νέες πτήσεις προς Σαντορίνη και Κεφαλλονιά από τσεχικό tour operator

Η προσθήκη της Σαντορίνης και της Κεφαλλονιάς στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του μεγάλου τσεχικού tour operator Blue Style προς την Ελλάδα για το 2022 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης (training session) της εταιρείας για 400 best sellers τουριστικούς πράκτορες από όλη τη χώρα, που διοργανώθηκε στις 16 Νοεμβρίου στην Πράγα με τη συμμετοχή του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Πολωνίας & Τσεχίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι της εταιρείας, παρατηρείται ένα διαρκώς ανοδικό ενδιαφέρον των πελατών της για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό εκτιμούν ότι το 2022 θα αυξηθούν δυναμικά οι κρατήσεις προς ελληνικούς προορισμούς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας του ΕΟΤ Πολωνίας & Τσεχίας,, Νικολέττα Νικολοπούλου, πραγματοποίησε αναλυτική παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, στους συμμετέχοντες διανεμήθηκε προωθητικό υλικό του ΕΟΤ, ενώ διεξάχθηκε και διαγωνισμός με ερωτήματα σχετικά με τη χώρα μας, με το νικητή να κερδίζει επταήμερο πακέτο διακοπών σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

 

Φωτογραφία: Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας & Τσεχίας, Ν. Νικολοπούλου (αριστερά), στο ελληνικό περίπτερο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media