Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Emirates: Νέες προσφορές για τους επιβάτες από την Ελλάδα

 

Η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες από Ελλάδα, την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ελκυστικούς ναύλους Οικονομικής Θέσης και να ανακαλύψουν την κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη καθώς και άλλους προορισμούς του δικτύου της στην Άπω Ανατολή.

Όσοι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έξι φανταστικές δημόσιες παραλίες με τα ωραιότερα εστιατόρια, εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, αξιοθέατα και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις έως και τις 30 Ιουνίου 2019, για ταξίδια από την 1η Ιουλίου έως και τις 31 Μαρτίου 2020.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης που ταξιδεύουν από Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν από τους ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 409 ευρώ.

 

Ενδεικτικά:

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με περισσότερα από 4.000 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών & μουσικής.  

Επίσης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, για να κάνετε την κράτησή σας και για τη πλήρη λίστα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.emirates.gr ή να επικοινωνήσετε με το τοπικό γραφείο της Emirates.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post