Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα από ξενοδοχειακές αλυσίδες tour operators

Νέα ξενοδοχεία σχεδιάζουν να λειτουργήσουν στην Ελλάδα ξενοδοχειακές αλυσίδες που ανήκουν σε μεγάλους tour operators.

O μεγάλος τουριστικός οργανισμός TUI που θα λειτουργήσει από το 2018 υπό την ξενοδοχειακή ταυτότητα των αλυσίδων του Sensatori και Sensimar δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία στην περιοχή Γεννάδι της Ρόδου (Sensatori Resort Rhodes by Atlantica) και στις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής (Sensimar Blue Lagoon Palace), βρίσκεται σε συζητήσεις με Έλληνες ξενοδόχους για την περαιτέρω διείσδυσή του σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Επίσης, υπό την ομπρέλα της αλυσίδας Suneo Club του ομίλου TUI θα λειτουργήσει πρώτη φορά από την προσεχή σεζόν το 4άστερο Aristoteles Holiday Resort and Spa, το οποίο βρίσκεται στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής.

Eξάλλου, ο όμιλος TUI, όπως έχει ανακοινώσει θα κατασκευάσει στην Ιεράπετρα της Κρήτης νέα ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία θα ενταχθεί στην αλυσίδα Robinson Club.

Επιπλέον, ο όμιλος της Thomas Cook που εγκαινίασε το 2016 την αλυσίδα με την επωνυμία Casa Cook, ανοίγοντας το πρώτο ξενοδοχείο στη Ρόδο, φέτος, λειτούργησε το δεύτερο ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Κω. Για την προσεχή τριετία ο όμιλος προγραμματίζει τη λειτουργία άλλων δέκα ξενοδοχείων Casa Cook στους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται. Τουλάχιστον ένα εξ αυτών έχει αποφασιστεί, μέχρι στιγμής, να ανοίξει στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτίσει ο FTI, ο τέταρτος μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στη Γερμανία, θα προστεθούν νέες μονάδες της ξενοδοχειακής αλυσίδας του με την επωνυμία Labranda στη χώρα μας.

To καλοκαίρι του 2018 θα εγκαινιάσει την παρουσία του στην Ελλάδα και η ξενοδοχειακή αλυσίδα Allsun Hotels του γερμανικού τουριστικού οργανισμού Alltours, που ανακοίνωσε την εξαγορά του ξενοδοχείου Zorbas Village and Αquapark στη Χερσόνησο της Κρήτης από τη Vita Hotels και σχεδιάζει την περαιτέρω επέκτασή του στη χώρα μας.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας