Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Πέντε νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο, Μύκονο, Ρέθυμνο, Χανιά, Μετέωρα

 

Από αρμόδιες Υπηrεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία νέων ξενοδοχείων.

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), των επενδυτικών σχεδίων:

1. Της «ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 38 δωματίων/72 κλινών στη θέση Μουζάκι, της Δημοτικής Ενότητας Λαγανά της Ζακύνθου.

2. Της «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ – ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ – ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΖΕΥΣ ΑΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 42 δωματίων / 84 κλινών στη θέση Άγιος Βασίλειος της Μυκόνου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

3. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρεθύμνου εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια ανέγερσης 4άστερου ξενοδοχείου στο Ξηρό Χωριό από τη «Ν&Χ ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ Α.Ε.».

4. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια ανέγερσης 5άστερου ξενοδοχείου στις οδούς Ακτή Κανάρη, Γερασίμου Παρδάλη και Μελετίου Μεταξάκη από τη «Ι. ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ Α.Ε.».

5. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μετεώρων εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια 4άστερου ξενοδοχείου στο χωριό Καστράκι του νομού Τρικάλων από τη «DESIRIA Α.Ε.».