Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Έξι νέα ξενοδοχεία σε Βόλο, Πήλιο, Ερέτρια, Ελούντα, Σκόπελο, Μύκονο

 

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), των επενδυτικών σχεδίων:

 

1. Της υπό σύσταση «BORA BORA RESORT IKE» με διακριτικό τίτλο «BORA BORA RESORT» που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 64 κλινών στο δήμο Βόλου.

2. Της «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 14 κλινών που θα προκύψει από ριζική ανακαίνιση υφιστάμενης τουριστικής εγκατάστασης στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου (Πήλιο) της Μαγνησίας.

3. Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Δ΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «NEGROPONTE RESORT ERETRIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «NEGROPONTE RESORT ERETRIA» που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου στο Δήμο Ερέτριας της Εύβοιας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης του Ν. 4399/2016 (Α΄ κύκλος), των επενδυτικών σχεδίων:

4. Της υπό σύσταση «ELOUNDA NIGHT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ELOUNDA NIGHT» που αναφέρεται στην εξαγορά υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας που έχει διακόψει τη λειτουργία της, επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της, ώστε μετά την υλοποίηση της επένδυσης να αναβαθμιστεί από 2* σε 4* και να επεκτείνει τη δυναμικότητα της σε 61 δωμάτια / 143 κλίνες με σκοπό την εκ νέου λειτουργία της, στην Πλάκα του Αγίου Νικολάου Λασιθίου της Κρήτης.

5. Της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΒΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ ΑΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 28 δωματίων / 81 κλινών στη Δημοτική Ενότητα Στάφυλου της Σκοπέλου.

6. Της «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε. – ΙΚΤΕΟ ΜΥΚΟΝΟΥ – VISTA MYKONOS – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου επί υφιστάμενων κτισμάτων, δυναμικότητας 37 δωματίων / 84 κλινών, στη θέση Πασπάρι της Μυκόνου.