Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα ξενοδοχεία σε Ομόνοια, Μύκονο, Χανιά και Καλαμπάκα

 

Από αρμόδιες Υπηρεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία τεσσάρων νέων ξενοδοχείων:

 

1. Από την Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Επενδύσεων του Υπουργείου Τουρισμού έγινε δεύτερη ενημέρωση της οικοδομικής άδειας που αφορά στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου 405 κλινών ενεργειακής κλάσης Α+, σε παραθαλάσσια έκταση που βρίσκεται στην περιοχή του Μαραθίου της δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου των Χανίων, από την «Α. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο του e-Ε.Φ.Κ.Α. αποφάσισε την έγκριση της διενέργειας Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού Εκμίσθωσης του διατηρητέου ακινήτου, επί των οδών Σωκράτους 53 και Ζήνωνος (φωτογραφία) στην Αθήνα, συνολικής επιφάνειας 6.878,37 τ.μ.

Το κτήριο, που βρίσκεται ουσιαστικά μπροστά στην οδό Πειραιώς, σχεδόν δίπλα στα ξενοδοχεία Brown Acropol και Athens Tiare της πλατείας Ομονοίας, θα εκμισθωθεί για 35 χρόνια με δυνατότητα παράτασης 10 ετών με σκοπό τη μετατροπή του σε τουλάχιστον 4άστερο ξενοδοχείο.

Το μηνιαίο ενοίκιο έναρξης του διαγωνισμού είναι 41.000 ευρώ και το ελάχιστο ποσό της επένδυσης για τη μετατροπή του κτηρίου σε ξενοδοχείο είναι 12.500.000 ευρώ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newstourism.gr