Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Τρία νέα ξενοδοχεία σε Κάρπαθο, Σύβοτα και Σαντορίνη

 

Εγκρίθηκε η δημιουργία τριών νέων ξενοδοχείων:

 

1. Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «DMI PAPAKOSTA ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ALMYRA BOUTIQUE HOTEL», που αναφέρεται στην κατασκευή Boutique Hotel κατηγορίας τριών αστέρων, δυναμικότητας 15 δωματίων – 40 κλινών στο Φοινίκι της Καρπάθου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

2. Από την Περιφέρεια Ηπείρου εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΚΜ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο.Ε.», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 22 δωματίων – 40 κλινών, στη θέση Κουδέση της Δημοτικής ενότητας Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας (νομός Θεσπρωτίας).

3. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας εγκρίθηκε η ανέγερση 4άστερου ξενοδοχείου στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης από τη «DENVELOPMENT I.K.E.».