Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Nέα ξενοδοχεία NLH στο κέντρο της Αθήνας

Με σχέδια για τουλάχιστον τέσσερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας έως το τέλος του 2018, το νέο brand των Neighborhood Lifestyle Hotels – ΝLH, ξεκίνησε με στόχο αργότερα να επεκταθεί κοντά στην παραλιακή της πρωτεύουσας και στη Θεσσαλονίκη.

Πίσω από την αλυσίδα που ξεκίνησε στις αρχές του 2017 με το «ΝLH Fix» (φωτογραφίες), που προέκυψε από τη μετατροπή σε ξενοδοχείο ενός πρώην κτηρίου γραφείων, το οποίο μισθώθηκε γι’ αυτό το σκοπό στη λεωφόρο Συγγρού, πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Συγγρού – Φιξ, βρίσκονται ισχυρά επιχειρηματικά κεφάλαια με ευρύ πλέγμα δραστηριοτήτων στον τουρισμό, στις κατασκευές, στον κλάδο των ακινήτων, των τροφίμων και των καλλυντικών και περιοχές ενδιαφέροντος την Ευρώπη, τον Αραβικό Κόλπο και τη Μέση Ανατολή.

«Η αλυσίδα NLH είναι ένα νέο brand στην κατηγορία των μικρομεσαίων ξενοδοχείων στην Αθήνα που ξεκίνησε από την πρώτη μονάδα στη λεωφόρο Συγγρού και θα συνεχίσει μέσα στο 2017 με το δεύτερο ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας. Σκοπεύουμε να ανοίξουμε τουλάχιστον δύο ακόμη ξενοδοχεία μέσα στο 2018 στην Αθήνα, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου, όπου έχουμε εστιάσει σε πρώτη φάση», επισημαίνει ο Λάμπρος Σακκάς, o οποίος «τρέχει» το νέο εγχείρημα των Neighborhood Lifestyle Hotels.

«Το πρώτο ξενοδοχείο, το “NLH Fix”, που διαθέτει 12 ευρύχωρα δωμάτια (36 και 39 τ.μ.) και ένα δώμα με θέα την Ακρόπολη, δίνει μεγάλη έμφαση στην τεχνολογία και στηρίζεται πολύ στη συλλογή εμπειριών του πελάτη από την καθημερινή ζωή της πόλης. Εξ ου και προτείνεται ένας οδηγός της Αθήνας με λιγότερο γνωστές και… κρυμμένες γωνιές, ενώ το ξενοδοχείο εισάγει και μία νέα υπηρεσία, αυτή του “Breakfast Box”, με ένα κουτί πρωινού ειδικά σχεδιασμένο με βάση τις επιθυμίες των πελατών, οι οποίοι μπορούν να το μεταφέρουν οπουδήποτε επιλέξουν να πάνε στο ξεκίνημα της μέρας τους στην πόλη. Το κοινό μας προέρχεται από όλες τις κατηγορίες: τουρίστες, οικογένειες, αλλά και επαγγελματίες που μπορεί να θέλουν να συνδυάσουν δουλειά και διασκέδαση, ενώ ήδη έχουμε μεγάλο αριθμό κρατήσεων για το καλοκαίρι».

Αντίθετα, ιδιόκτητο είναι το έτερο κτήριο για την καινούρια ξενοδοχειακή μονάδα που σχεδιάζεται απέναντι από το «Ρομάντσο», το πρώην κτήριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου παλιού περιοδικού, το οποίο βρίσκεται στην κάτω πλευρά της Ομόνοιας, στις αρχές της οδού Πειραιώς.

«Το νέο ξενοδοχείο “NLH Gerani”, το οποίο θα διαθέτει και χώρο εστίασης, θα είναι 18 δωματίων, με ευρύχωρους χώρους, άνω των 30 τ.μ. και προβλέπεται να λειτουργήσει το φθινόπωρο του 2017. Μετατρέπουμε και στην περίπτωση αυτή ένα πρώην επαγγελματικό κτήριο παλιάς βιοτεχνίας, στην οδό Γερανίου και Αναξαγόρα, σε ξενοδοχείο, με το στοίχημα να συμβάλουμε κι εμείς στη βελτίωση της εικόνας της περιοχής. Θέλουμε να φέρουμε κόσμο -και κυρίως νεανικό κοινό- σε γειτονιές της Αθήνας που έχουν τεράστιες δυνατότητες, αλλά έχουν παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια.

Αναφορικά με το 2018, βρισκόμαστε ήδη στο στάδιο του σχεδιασμού για δύο ακόμη μεσαία ξενοδοχεία των 50 δωματίων έκαστο, με περιοχή ενδιαφέροντος το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Εφόσον εδραιωθούμε στο κέντρο, υπάρχει ενδιαφέρον για επέκταση στα νότια προάστια και ενδεχομένως στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει ο κ. Σακκάς.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr

Φωτογραφίες: www.nlh.gr