Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Νέα ξενοδοχεία της Marriott στην Ελλάδα

 

Ο αμερικανικός ξενοδοχειακός όμιλος Marriott, εξετάζει την ένταξη ενός ή και δύο ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη υπό την «ομπρέλα» του, ενώ στο πλάνο της ανάπτυξης του περιλαμβάνονται η λειτουργία ξενοδοχείων στη Χαλκιδική, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη και στα Ιωάννινα.

Τα παραπάνω ανέφερε ο διευθυντής Ανάπτυξης της Marriott International για την Ελλάδα και την Κύπρο, Νίκος Χάντζος μιλώντας στο συνέδριο Prodexpo North, στη θεματική ενότητα για την τουριστική ανάπτυξη και τις επενδυτικές ευκαιρίες, που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, προχωράει η δημιουργία δύο ξενοδοχείων στην Αθήνα (Μarriott Athens το Metropolitan του ομίλου Χανδρή και Autograph Collection) και ενός στην Πάτρα (MOXY).

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο voria.gr

 

Σημείωση eTravel News

1. Ένα νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα δημιουργήσει ο όμιλος «Yazbeck» στο κλειστό εδώ και αρκετά χρόνια κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο νοίκιασε μακροχρόνια από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Το νέο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ως «Academia of Athens Hotel, Autograph Collection». Η αλυσίδα Autograph Collection Hotels ανήκει στον όμιλο Marriott.

 

Αριστερά το κτήριο όπως είναι σήμερα

 

 

… και όπως θα μετατραπεί μετά την ολοκλήρωση των έργων (Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.mtarchitects.gr)  

 

 

2. Στην Πάτρα προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής του εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου «Moreas», που βρίσκεται απέναντι από τη μαρίνα της πόλης, με σκοπό την επαναλειτουργία του με το όνομα «Moxy». Τα Moxy Hotels είναι αλυσίδα ξενοδοχείων του ομίλου Marriott.

 

Το κτήριο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής

 

 

… και τώρα υπό ανακατασκευή