Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Νέα ξενοδοχεία: 5άστερο στην Ίο και τριών αστέρων δίπλα στη Μητρόπολη της Αθήνας

1. Από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (B΄κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ORANGE PARTNERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ORANGE PARTNERS A.Τ.Κ.Π.Υ.» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 24 δωματίων/70 κλινών σε διατηρητέο κτήριο, στην οδό Μητροπόλεως 27 (φωτογραφία), σχεδόν δίπλα στη Μητρόπολη της Αθήνας και πολύ κοντά τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στο Μοναστηράκι.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οδό Μητροπόλεως 49, η Grecotel ανοίγει 5άστερο boutique ξενοδοχείο τα Χριστούγεννα. Διαβάστε ΕΔΩ τι γράψαμε πριν από λίγες ημέρες.

2. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια ανέγερσης 5άστερου ξενοδοχείου σε δύο επίπεδα με υπόσκαφο τμήμα και κοινόχρηστη πισίνα, στον Κακόβολο της Ίου από τη «ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ Ο.Ε.».