Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα websites των resorts της Aldemar από την EyeWide

Τα websites των 5άστερων ξενοδοχείων της Aldemar Resorts (Knossos Royal & Knossos Villas στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και Olympian Village στην Ολυμπία), σχεδίασε και ανέπτυξε η έμπειρη ομάδα των επαγγελματιών της EyeWide Digital Marketing Agency, που είναι εταιρεία με 15ετή εμπειρία στο μάρκετινγκ ξενοδοχείων.

Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, καθαρό interface και δυναμικό layout, τα τέσσερα websites της Aldemar Resorts, παρουσιάζουν εύχρηστη πλοήγηση που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη για νέους όσο αλλά και παλιούς επισκέπτες των ξενοδοχείων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αναπτυγμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάθε website είναι πλήρως responsive, εξασφαλίζοντας τόσο τη βέλτιστη προβολή όσο και την αλληλεπίδραση των χρηστών σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, από υπολογιστές έως τάμπλετ και κινητά.

Εξατομικευμένος κώδικας δημιουργήθηκε αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, αντικατοπτρίζοντας την αποστολή της EyeWide που έχει ως στόχο να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στις τάσεις του digital marketing ξενοδοχείων.

Αυτή η σειρά νέων websites αποτελεί απόδειξη αυτής της δέσμευσης, καθώς είναι σχεδιασμένα να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύουν την πολυτελή ελληνική φιλοξενία των Aldemar ξενοδοχείων σε όλο το εύρος τους σε Κρήτη και Πελοπόννησο.

Δείτε τα νέα websites της Aldemar: www.aldemar-resorts.gr

 

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

Η Eyewide Digital Marketing Agency ιδρύθηκε το 2008 στο Ηράκλειο της Κρήτης και ειδικεύεται στο Digital Marketing για τον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Εκτός από υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ (σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων, performance marketing, social media marketing, SEO), η εταιρεία παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης διαδικτυακών πωλήσεων για ξενοδόχους (revenue management).

Ως μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και Google Partner, η Eyewide συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και άλλους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.