Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Νέα websites για τα Traditional Cottages από την Eyewide

Η Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε το σχεδιασμό του νέου website «Traditional Cottages» που παρουσιάζει τα παραδοσιακά ξενοδοχεία Nakou Village (φωτογραφία) και Koutsounari Traditional Cottages στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Το Traditional Cottages λειτουργεί άψογα σε desktop και κινητές συσκευές και μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική του, μεταφέρει στο χρήστη το concept των οικισμών και τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών.

 

 

Η ομάδα της Eyewide εργάστηκε με στόχο την εύκολη πλοήγηση του χρήστη. Μέσα από τα responsive websites, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις των θερέτρων, να ενημερωθεί για τον προορισμό, να μάθει για την ιστορία των οικισμών, καθώς και να οργανώσει τις διακοπές του.

Εκτός από τη σχεδίαση του Traditional Cottages, η Eyewide ανέλαβε τη διάρθρωση της δομής των ιστοδελίδων καθώς και τη συγγραφή – μετάφραση των κειμένων.

 

TRADITIONAL COTTAGES

Σε μια εποχή εντυπωσιασμού και υπερβολής, τα Nakou Village και Koutsounari Traditional Cottages προσφέρουν απλότητα και αυθεντικότητα και καλούν τους επισκέπτες τους να ζήσουν εμπειρίες που διαρκούν μια ολόκληρη ζωή, στο ειδυλλιακό Κουτσουνάρι, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

 

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

 

 

H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στη φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing και αντιμετωπίζει σφαιρικά και με επαγγελματισμό το κάθε project που αναλαμβάνει, σχεδιάζοντας ανταγωνιστικές στρατηγικές και παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.

Πρόσφατα η Eyewide διακρίθηκε ως Best Hotel Digital Marketing Agency στην Ελλάδα και απέσπασε άλλα δύο βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2018.