Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Νέα συνεργασία IST College με την Innjobs.net

Το IST College ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία του με την Innjobs.net, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, έχοντας ως στόχο την επιμόρφωση στελεχών των τουριστικών επιχειρήσεων και την άμεση διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας του Τουριστικού Κλάδου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η στρατηγική αυτή συνεργασία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα:

1. Επιμόρφωση: Στον τομέα της Επιμόρφωσης, που αποτελεί βασικό άξονα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων, τα μέρη θα προσφέρουν από κοινού στις ελληνικές επιχειρήσεις και σε στελέχη του τουριστικού κλάδου, εξειδικευμένα προγράμματα σε διάφορες θεματικές ενότητες.

2. Διοργάνωση Ημερίδων / Συνεδρίων: Τα δύο μέρη θα συνεργαστούν αποτελεσματικά στη διοργάνωση ημερίδων / συνεδρίων που έχουν ως στόχο τη διάχυση της γνώσης στην ελληνική τουριστική επιχειρηματική κοινότητα.

3. Διασύνδεση με την αγορά εργασίας: Τα δύο μέρη θα συνεργαστούν από κοινού και μέσω της Innjobs.net προκειμένου να διευκολύνουν τα άτομα που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τουριστικές επιχειρήσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Το IST College δεσμεύεται να παρέχει προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου προετοιμάζοντας τους φοιτητές για την ανταγωνιστική αγορά εργασίας του Τουρισμού όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη από εξειδικευμένα και καταρτισμένα στελέχη με αυξημένες δεξιότητες και γνώσεις.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία επικυρώνεται με την προσφορά του πρωτοποριακού Executive Diploma in Hospitality and Food & Beverage (έναρξη 2023), όπου διακεκριμένα στελέχη με πολυετή πείρα και διεθνώς αναγνωρισμένους τίτλους, οι οποίοι κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στο χώρο, θα μεταφέρουν τη σημαντική και πολύτιμη εμπειρία τους καθώς και την ολοκληρωμένη εικόνα των βασικών εννοιών της διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και επισιτιστικών μονάδων.