Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Νέα συνεργασία της Eurotel Hospitality με το BCA College

EUROTEL Hospitality στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά στελεχών των τουριστικών επιχειρήσεων, μέσα από τη νέα συνεργασία με το Business Centre of Athens (BCA).

Οι σπουδαστές των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στα τμήματα Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών επιχειρήσεων του BCA, θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην ολοκληρωμένη διαχείριση μιας ξενοδοχειακής μονάδας, μέσα από τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογικά προγραμμάτων διαχείρισης ξενοδοχειακών εγκαταστατών (PMS), συστημάτων παραγγελιοληψίας POS, ηλεκτρονικών κλειδαριών, προγραμμάτων διαχείρισης χώρων ευεξίας και άλλων σύγχρονων εργαλείων όπως Guest Mobile App.

Το city – campus του BCA, ένας χώρος υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φιλοξενεί μία προσoμοίωση smart hotel: Ένα πραγματικό ξενοδοχείο, με τη reception, τα δωμάτια, το εστιατόριο και το bar του, αποκλειστικά για την εκπαίδευση των σπουδαστών και τη μετεκπαίδευση επαγγελματιών του χώρου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«To BCA College, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με μισό αιώνα εμπειρίας και εξειδίκευσης έχει τη χαρά να συνεργάζεται και να συμπράττει με τη EUROTEL Hospitality, μια εταιρεία με ιδιαίτερη εμπειρία και σημαντικό αποτύπωμα στο τουριστικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας έχουμε εγκαταστήσει στις καινοτόμες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου μας, ξενοδοχειακά προγράμματα και hardware τελευταίας τεχνολογίας, για την εκμάθηση του σωστού και τεχνολογικά προηγμένου ξενοδοχειακού management.

Μιας νέας φιλοσοφίας ξενοδοχειακής διοίκησης που προσφέρει στα διευθυντικά στελέχη μιας μονάδας, επίκαιρη, άμεση και πολύπλευρη ενημέρωση, απελευθερώνοντας τους από παλαιότερες αγκυλώσεις, ενώ στους πελάτες των ξενοδοχείων παρέχει τεχνολογικά αναβαθμισμένες και προσωποποιημένες τουριστικές υπηρεσίες και εμπειρίες.

Η τεχνολογία και η καινοτομία συνιστούν κομβικό κομμάτι του τρόπου διαδραστικής και βιωματικής εκπαίδευσης του BCA College, του Κολλεγίου της Χρονιάς 2020, που έχει βραβευτεί παράλληλα για τη Βιωματική – Διαδραστική Μάθηση εντός του 2020 και για την Online Εκπαίδευση το 2021 από τα Education Leaders Awards.

Ως εκ τούτου μια τέτοια συνέργεια που διασυνδέει την εκπαίδευση του BCA College και τη νέα γενιά στελεχών που δημιουργεί, με την EUROTEL Hospitality μια ιδιαίτερα σημαντική και πρωτοπόρα ελληνική εταιρεία πληροφορικής, έχει πολλά να προσφέρει όχι μόνο για τους εμπλεκόμενους, αλλά για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τουριστικό κλάδο της χώρας μας».

Δρ. Χριστίνα Κωνσταντινίδου (Γενική Διευθύντρια BCA College).

Η EUROTEL Hospitality στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, έχει εξοπλίσει το Smart Hotel του city – campus του BCA με τα προγράμματα Oracle Hospitality OPERA PMSOracle Hospitality Micros 3700 POSAfrodite SPA Management SoftwareESODOS Mobile App και τις ηλεκτρονικές κλειδαριές VingCard AllureGrand.

To απαραίτητο Hardware που αφορά τα point of sales έχει διατεθεί σε συνεργασία με την εταιρεία CPI.

Ο Όμιλος EUROTEL, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 30 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και του wellness.

Μέσω της EUROTEL HOSPITALITY AE, της ΕUROTEL HOSPITALITY CYPRUS Ltd, της LEADER IT και της ΣOUL TAILORΣ υποστηρίζει τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, προσφέροντας πάντα τεχνολογίες αιχμής και πιστοποιημένες υπηρεσίες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post