Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Nέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν το 2015 από τη Lamway

Μια ακόμη νέα συνεργασία, με το Relux Ios Hotel 4* στην Ίο, εγκαινιάζει από το 2015 η Lamway Hotel Management Group, ενώ η εταιρεία ετοιμάζεται να «ανοιχθεί» και σε νέες αγορές ανά την Ελλάδα (Μύκονος, Δωδεκάνησα, Πελοπόννησος).
Ειδικότερα, το Relux Ios Hotel θα ανοίξει τις πόρτες του από το καλοκαίρι του 2015. Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικά σχεδιασμένο boutique ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 17 δωμάτια, ιδανικά τοποθετημένο στη μαρίνα της Ίου.
Για το 2014, τα ξενοδοχεία διαχείρισης της εταιρείας, σημείωσαν αύξηση της μέσης πληρότητας κατά 16%, καθώς ο κύκλος εργασιών τους παρουσίασε μεσοσταθμική άνοδο 21%.
Σήμερα στο χαρτοφυλάκιο της Lamway περιλαμβάνονται τα εξής ξενοδοχεία: το Paros Agnanti Resort 4* (Πάρος), το Archipelagos Resort 5* (Πάρος), το Paros Land Hotel 4* (Πάρος), το Armeni Village Rooms & Suites (Σαντορίνη), το Liakada Oia Suites (Σαντορίνη), το Chroma Suites (Σαντορίνη), το Artemis Suites (Σαντορίνη) και το Dream View Hotel (Νάξος).
Η Lamway, των Δημοσθένη Λεοντή και Γιώργου Αποστολόπουλου, δραστηριοποιείται ενεργά από το 2008 με τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (Hotel Management), την εμπορική εκμετάλλευση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων (Property lease) και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Πηγή: www.newmoney.gr

Δείτε τα ξενοδοχεία της Lamway Hotel Management Group:
http://www.lamway.gr/EL/hotels_meli

Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Sorry, the comment form is closed at this time.