Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

 

Από φέτος ξεκινάει μια νέα εποχή για τον όμιλο Zeus International Hotels & Resorts.

Από μια εταιρεία του τουριστικού κλάδου και του ξενοδοχειακού μάνατζμεντ, μεταμορφώνεται με σταθερά βήματα σε έναν δυνατό παίκτη του τομέα της φιλοξενίας και των premium resorts.

Διαθέτοντας πάνω από 1.000 δωμάτια σε επτά ιδιόκτητα ξενοδοχεία, 1.500 περίπου δωμάτια με μακροχρόνιες μισθώσεις (όλες άνω των 15 ετών), αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία των οποίων οι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται τη διαχείριση τους, ένα σύνολο δωματίων που αγγίζει τις 4.000, αποτελεί πλέον ένα ολοκληρωμένο premium hospitality brand.

Στρατηγικό πλεονέκτημα της Zeus International αποτελεί η διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών καθώς και των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων που διαθέτει στο portfolio της, με αξία του υπό διαχείριση χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων να υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ.

Η νέα φάση της Zeus International χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και στο μετασχηματισμό της σε ένα premium hospitality brand που θα αναγνωρίζεται ως συνώνυμο της πολυτέλειας και της ποιότητας.

Η στρατηγική αυτή συμπυκνώνεται στο motto της «A Zeus experience», μια μετεγγραφή της «θεϊκής» εμπειρίας, που διέπει πλέον κάθε B2C πτυχή της δραστηριοποίησής της.

Με 21 πολυτελή ξενοδοχεία σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης, η Zeus δημιουργεί αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας για κάθε είδους ταξιδιώτη.

Το όραμα είναι μέσα στην επόμενη πενταετία να υπάρχει ένα ξενοδοχείο by Zeus σε κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη.

Την περίοδο αυτή το ολοκαίνουριο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort (δείτε ΕΔΩ) στη Χαλκιδική και το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Crete Mirabello Βay (δείτε ΕΔΩ) αποτελούν δύο από τα κορυφαία project της Zeus για το 2023.

 

 

Το προφίλ της Zeus International Hotels & Resorts

Η ZEUS International ιδρύθηκε το 2014 από τον Χάρη Σιγανό (φωτογραφία) που είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της.

Από την αρχή συνδέθηκε με τη λειτουργία, τη διαχείριση και την ανάπτυξη εντυπωσιακών τουριστικών έργων και πολυτελών ξενοδοχειακών καταλυμάτων σε σημεία κλειδιά της Μεσογείου και της Ευρώπης (Κρήτη, Χαλκιδική, Αττική, Μιλάνο, Γένοβα, Λευκωσία, Βουκουρέστι), υποδεχόμενη ετησίως πάνω από 1.000.000 επισκέπτες.

Έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στο να προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για απαιτητικά και πολύπλοκα εγχειρήματα στον τομέα της Φιλοξενίας (για παράδειγμα αναδιαρθρώσεις περιουσιακών στοιχείων), ενώ συνεργάζεται αρμονικά με διεθνείς αλυσίδες όπως Wyndham Hotels & Resorts, Hilton Worldwide Holdings Inc., Radisson Hotel Group και Marriott International.