Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Νέα δρομολόγια και απευθείας πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμα της SKY express

Νέα δρομολόγια για το εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, 12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη και ποιοτικές υπηρεσίες ενισχύουν τη θέση της SKY express στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού.

Με την προσθήκη των Airbus Α320neo (έξι) και ATR 72-600 (έξι), η SKY express καλύπτει 39 προορισμούς σε έξι χώρες, επεκτείνοντας παράλληλα το δίκτυό της σε υφιστάμενες και νέες αγορές.

O νεότερος και πιο «πράσινος» στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης, θα επιχειρεί συνολικά 817 πτήσεις την εβδομάδα σε 34 προορισμούς στο εσωτερικό και πέντε στο εξωτερικό από τους κεντρικούς σταθμούς της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Και αυτό παρέχοντας πάντα ποιοτικές υπηρεσίες στους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους.

Ήδη, στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, προστέθηκε το νέο δρομολόγιο που συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Λάρνακα.

Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο η στρατηγική σημασία της Κύπρου στο σχεδιασμό της εταιρείας, μιας και αποκτά πλέον δύο απευθείας συνδέσεις από/προς Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη).

Δυναμικά συνεχίζεται κατά τους χειμερινούς μήνες το πτητικό έργο της SKY express και στο εσωτερικό, όπου ήδη παρέχει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στη χώρα (34).

Αποδεικνύεται έτσι η αφοσίωση της εταιρείας στην εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απομακρυσμένων σημείων της χώρας, από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα έως την Ικαρία.

Ειδικά η διατήρηση της κινητικότητας σε προορισμούς που διαχρονικά συγκεντρώνουν το τουριστικό ενδιαφέρον όπως πχ. η κοσμοπολίτικη Μύκονος και τα μεγάλα νησιά των Δωδεκανήσων, αυξάνουν τις επιλογές που παρέχονται στους ταξιδιώτες όλο το χρόνο.

Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στα Lounges Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρνακας, Βρυξελλών, Λονδίνου, Παρισιού, Ρώμης και χρήση του Fast Lane στα αντίστοιχα αεροδρόμια.

Παράλληλα, στις πτήσεις εξωτερικού το επιβατικό κοινό απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού εν πτήσει με δωρεάν service, αλλά και τις προτάσεις της νέας υπηρεσίας Drinks & Bites με premium επώνυμα προϊόντα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post