Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Νέα δωρεάν εκπαιδευτικά Webinars με διεθνείς ομιλητές από τη Hotelier Academy

Μια σειρά από νέα δωρεάν εκπαιδευτικά Webinars, ανακοίνωσε η Hotelier Academy Greece, για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες από την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Με τον Ιούνιο να αποτελεί μήνα ανοίγματος για αρκετά ξενοδοχεία σε όλο τον πλανήτη, η Hotelier Academy και οι καλεσμένοι Instructors, θα παρέχουν στους ξενοδόχους μια σειρά από συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν τα καταλύματά τους.

Οι instructors του νέου κύκλου των Δωρεάν Webinars, είναι επαγγελματίες που εργάζονται σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν λύσεις για Ξενοδοχεία και όλες οι παρουσιάσεις θα έχουν καινοτόμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ενδεικτικά οι θεματολογίες συμπεριλαμβάνουν:

Δηλώστε συμμετοχή σε όλα τα διαθέσιμα Webinars σε αυτό το Link.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Το κοινό μπορεί να εγγραφεί δωρεάν στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της Hotelier Academy Greece, στην οποία και θα έχει πρόσβαση μέχρι και τις 10 Ιουνίου και να:

  1. Παρακολουθήσει ζωντανά τα Webinars και να αλληλεπιδράσει με τους ομιλητές.
  2. Δει το PDF της παρουσίασης μετά την ολοκλήρωσή της.
  3. Απαντήσει στο σχετικό Test έτσι ώστε να λάβει certification παρακολούθησης
  4. Θέσει ερωτήσεις στον ομιλητή.

Τα Webinars θα προβληθούν Live και από τα κανάλια της Hotelier Academy & Hotelier Academy Greece στο Facebook, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα ανέβουν και στο αντίστοιχο VLOG στο Youtube.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media