Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Νέα διάκριση και νέο εστιατόριο για το ξενοδοχείο Nana Beach

Δυναμικά ξεκίνησε η καινούργια σεζόν για το ξενοδοχείο Nana Beach, του oμίλου Καράτζη, που βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, με μία διάκριση για το εστιατόριο Zorbas και την «άφιξη» του εστιατορίου Nami.

Η νέα διάκριση του ξενοδοχείου έρχεται για το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο Zorbas που έλαβε την πιστοποίηση του σήματος της «Κρητικής Κουζίνας».

Πιστό στην αγάπη για την Κρήτη αλλά και την κουζίνα του τόπου, που έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη νοστιμιά, αλλά και τις ευεργετικές της ιδιότητες, το εστιατόριο Zorbas επιμένει στις ελληνικές γεύσεις και στην ανάδειξή τους μέσα από τη χρήση ντόπιων πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας που μεταμορφώνονται σε πιάτα πρεσβευτές της κρητικής φιλοξενίας.

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του Nana Beach φέτος προστέθηκε ένα ακόμη εστιατόριο, το Nami. Το νέο a la carte εστιατόριο σερβίρει ασιατικές γεύσεις και έχει πάρει το όνομά του από τη θάλασσα, καθώς nami σημαίνει κύμα. Οι γεύσεις της Άπω Ανατολής θα συνεπάρουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου Nana Beach που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και αυτό το είδος κουζίνας, πέραν της ελληνικής που κυριαρχεί στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, αλλά και τις ιταλικής που σερβίρεται στο εστιατόριο Firenze.

Το Nana Beach συνεχίζει για περισσότερο από 30 χρόνια να προσφέρει την αυθεντική κρητική φιλοξενία με κάθε τρόπο και η γαστρονομία δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της, αφήνοντας πάντα την πιο γλυκιά γεύση στους φίλους του ξενοδοχείου.

Πηγή: www.cretalive.gr

Post Tags
Share Post