Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Νέα διάκριση για τη μαρίνα του Φλοίσβου

Τη διεθνή πιστοποίηση του European Foundation for Quality Management (EFQM) «Recognised by EFQM 5 – star», έλαβε η Μαρίνα του Φλοίσβου στο Θεσμό της Επιχειρηματικής Αριστείας, από το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (INBIAN) που αποτελεί τον αποκλειστικό Εθνικό Εκπρόσωπο του EFQM στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Μέχρι πρότινος η Μαρίνα του Φλοίσβου διατηρούσε την πιστοποίηση Recognised for Excellence 4 αστέρων από το 2018.

H Μαρίνα του Φλοίσβου είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε το νέο αναθεωρημένο Διεθνές Μοντέλο EFQM 2020, το οποίο ενσωματώνει όλα τα megatrends του σύγχρονου management, εκπληρώνοντας με επιτυχία όλα τα απαιτούμενα κριτήρια αξιολόγησης σύμφωνα με το Μοντέλο και αποσπώντας τη βαθμολογία που την κατατάσσει στις διακεκριμένες ως «EFQM 5 – star Recognised» εταιρείες παγκοσμίως.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Σταύρος Κατσικάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E., δήλωσε:

«Η βράβευσή μας αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της κουλτούρας συνεχούς βελτίωσης που ακολουθούμε στην εταιρεία μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία αποτελεί προτεραιότητα στην ατζέντα της στρατηγικής μας, δημιουργώντας μακροπρόθεσμη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Αναζητούμε τη βελτίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας με εφαρμογή νέων τεχνολογιών και διεύρυνση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Η διάκριση αυτή μας τιμά ιδιαίτερα διότι πρόκειται για μια Διεθνούς κύρους αναγνώριση – πιστοποίηση, η οποία ενισχύει την αξία και την εικόνα της εταιρείας μας».

Η Μαρίνα του Φλοίσβου, που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, μπροστά στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και απέχει μόλις 6 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, διαθέτει 303 θέσεις ελλιμενισμού, με περισσότερες από τις μισές να μπορούν να φιλοξενήσουν θαλαμηγούς άνω των 30 μ.

Ο EFQM (European Foundation for Quality Management) είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και παρέχει σε οργανισμούς σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα παγκοσμίως Πιστοποίηση σύμφωνα με το ΕFQM Model, καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media