Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Navarino Residences: Πωλήσεις βιλών στο Costa Navarino

«Εδώ οι επισκέπτες θα βρουν ήπια καλοκαίρια και χειμώνες, καθώς και έναν περιορισμένο αριθμό πολυτελών κατοικιών, έκτασης από 300 έως 1.200 τ.μ., με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα, τους ελαιώνες και τα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino».

Έτσι διαφημίζει προς τους υποψήφιους αγοραστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Costa Navarino τις κατοικίες Navarino Residences (φωτογραφίες), που βρίσκονται στο Navarino Dunes.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει δύο «γειτονιές» με τις ονομασίες Sea Dunes και Olive Grove. Η πρώτη διαθέτει προνομιακή θέση μπροστά στη θάλασσα και αποτελείται συνολικά από 22 κατοικίες σε οικόπεδα από 2,5 έως 3,3 στρεμμάτων, επιφάνειας δόμησης από 800 έως 1.000 τ.μ. με δυνατότητα συνένωσης οικοπέδων.

Η δεύτερη γειτονιά, σε λοφίσκους περιτριγυρισμένους από τα ελαιόδεντρα του συγκροτήματος, αποτελείται από 25 βίλες σε οικόπεδα από 1.500 τ.μ. έως 1.800 τ.μ., με δόμηση από 300 τ.μ. έως 550 τ.μ., ενώ και στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει συνένωση οικοπέδων.

Ως προς τις τιμές, ενδεικτικά, για βίλα 370 τ.μ. στο συγκρότημα Olive Grove με πισίνα και θέα στη θάλασσα η τιμή ξεκινά από τα 2,3 εκατ. ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr

Φωτογραφίες: www.costanavarino.com