Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts, στον οποίο ανήκει το 4άστερο Athens Tiare στην πλατεία Ομονοίας και το 4άστερο πλήρως ανακαινισμένο boutique ξενοδοχείο Melrose στην πόλη του Ρεθύμνου, ανοίγει φέτος ένα ακόμη ξενοδοχείο στην πόλη του Ρεθύμνου, το 5άστερο Nautilux (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις).

Ο ιδιαίτερος, σπειροειδής αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα της τοποθεσίας του σίγουρα θα σας συναρπάσουν, καθώς βρίσκεται μέσα στην πόλη, αλλά έχει άμεση πρόσβαση στην αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου.

 

 

Το Nautilux είναι ένα city resort που θα διαθέτει 120 δωμάτια και σουίτες και που θα προσφέρει πολλές επιλογές διαμονής, με μια πληθώρα επιλογών στους τύπους δωματίων, από απλά δωμάτια με θέα την πόλη, δωμάτια με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα έως οικογενειακά δωμάτια και deluxe σουίτες.

Επιπλέον, το Nautilux θα διαθέτει εξωτερικές πισίνες, beach & pool bar, fine dining εστιατόριο, club και ένα Κέντρο Ευεξίας 450 τ.μ. με εσωτερική πισίνα, Spa και γυμναστήριο.

Η Mage Hotels & Resorts είναι μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες, αφού οι ιδιοκτήτες της οι αδελφοί Πετρογιάννη είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, αλλά η ιστορία της ζωής τους ξεκινάει τη δεκαετία του ‘60 από τα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media