Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ναύπλιο: Aυξημένος αριθμός συμμετοχών στο 5ο Mediterranean Yacht Show

Με ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό συμμετοχών πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 28 Απριλίου μέχρι και την Τρίτη 1η Μαΐου 2018, για 5η φορά στο λιμάνι του Ναυπλίου το Mediterranean Yacht Show.

Το Mediterranean Yacht Show αποτελεί μια πρωτοβουλία που αποκλειστικό στόχο έχει τη διεθνή προώθηση του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού υψηλών προδιαγραφών. Η διοργάνωσή του πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Την έκθεση, που οργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 εμπορικοί επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η θέα των σκαφών αποτέλεσε πόλο έλξης για επισκέπτες που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη του Ναυπλίου.

Με εγγεγραμμένα περισσότερα από 107 επανδρωμένα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, η φετινή έκθεση ξεπέρασε κάθε ρεκόρ και καθίσταται πλέον η μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετοχών διεθνώς, πάνω από τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Αντίγκουα και τη Βαρκελώνη, οι οποίες καλύπτουν τις αγορές του Δυτικού Ημισφαιρίου και της Δυτικής Μεσογείου αντίστοιχα.

 

 

  • Εγγεγραμμένος αριθμός σκαφών: 107 σκάφη.
  • Αριθμός εμπορικών επισκεπτών: Πάνω από 400 επισκέπτες.
  • Χώρες που εκπροσωπήθηκαν: Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αυστραλία, Αυστρία, Αργεντινή, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδάς, Κύπρος, Μαυροβούνιο, Μονακό, Νέα Ζηλανδία, Ανγκουίλα, Πολωνία, Ρωσία, Κροατία και Τουρκία.
  • Αριθμός εκθετών: 24 περίπτερα εκθετών με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης.