Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

TripAdvisor: Το Nana Princess στην 5η θέση της λίστας των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Για ακόμα μια χρονιά, το Nana Princess του Oμίλου Καράτζη βρίσκεται στην 5η θέση στη λίστα με τα κορυφαία 25 θέρετρα με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor και τις κριτικές που συλλέγονται από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που κατάφερε να κερδίσει επάξια τη θέση του στα φετινά βραβεία Travelers’ Choice Awards, ξεχώρισε για τις άριστες υπηρεσίες του και τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις, ενώ οι επισκέπτες του το ανέδειξαν σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2022.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τόσο για την ομάδα των Nana Hotels (Nana Golden Beach & Nana Princess) όσο και για τους ανθρώπους στον Όμιλο Καράτζη, η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιβράβευση που προέρχεται από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους, επιβεβαιώνοντας την ασύγκριτη ποιότητα φιλοξενίας των ξενοδοχείων του Ομίλου.

Η μοναδική τοποθεσία στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, η πανέμορφη θέα στο Αιγαίο, τα άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, οι πολυτελείς παροχές και η αίσθηση απόλυτης ιδιωτικότητας είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν οι χρήστες στις κριτικές τους.

Ο Όμιλος Καράτζη συνεχίζει να κυριαρχεί στο τομέα της φιλοξενίας παραμένοντας πιστός στις αξίες χρόνων και στη φιλοσοφία του να προσφέρει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στον επισκέπτη σε όλες τις μονάδες φιλοξενίας των Nana Hotels.